Designed by Wolf

V. Békéscsabai Harsonás Napok

2020. augusztus 7-12.

A mesterkurzus tematikájában azonos hangsúllyal jelenik meg az egyéni képzés és a kamarazenélés. A program reggelenként közös befújással, illetve hangképzéssel kezdődik, majd délelőtt és délután is lesznek egyéni foglalkozások. Ezzel párhuzamosan, a délutáni órákban zajlanak a kamarazene órák. Esténként a kurzusvezetők kötetlen beszélgetés keretében számolnak be a hallgatóknak saját tapasztalataikról zenekari játék, versenyfelkészülés, színpadi jelenlét, stressz kezelés, stb… témakörökben, illetve ekkor lesznek a harsonaegyüttes próbák. A mesterkurzus nyilvános koncerttel zárul, melynek helyszíne az Evangélikus Nagytemplom lesz. A kurzuson résztvevő hallgatók életkorának alsó korhatára 14 év. A kurzus végeztével oklevelet állítunk ki, mely igazolja, hogy 30 órás aktív mesterkurzust teljesített a résztvevő.

A kurzus művészeti vezetője:

Sztán Attila, Junior Prima díjas harsonaművész, a Budapesti Fesztiválzenekar tagja, az In Medias Brass harsonaművésze;

A kurzus oktatói:

Brindás Barnabás, Junior Prima díjas harsonaművész; Angyal János, a MÁV Szimfonikus Zenekar és az Óbudai Danubia Zenekar harsonaművésze; Szűcs Csaba, Békés-megyei Prima díjas harsonaművész,- tanár; Kalmár Zoltán, harsonaművész, a Békéscsabai Bartók Béla Szakgimnázium harsonatanára; Pap Gábor, a Concerto Budapest harsonakvartett és a Concerto Brass együttesek harsonaművésze; korrepetítor: Rázga Áron zongoraművész, a Békéscsabai Jókai Színház karmestere.

Fizetés, szállás

letöltések

Részvételi    díj    20.000    Ft,    ami magában    foglalja    a    kurzuson való aktív részvételt. Fizetés     módja:     Alapítvány     a Körösparti        Junior        Fúvósok Javára   számlájára.   Számlaszám: 11733003-20090560 (OTP) Számlaigényét          kérjük          a jelentkezés      beküldésekor      e- mailben jelezze. A szállást és étkezést minden jelentkező magának szervezi. Az alábbi alacsony árfekvésű szolgáltatókat javasoljuk, és segítséget biztosítunk a koordinálásban (étkezés megrendelés, szálláshely elfoglalása). Igény esetén ingyenes szállást biztosítunk a jelentkezőknek melynek részleteiről a kalmarzoltan8@gmail.com e-mail címen illetve a +36-70-395-99-61 számon nyújtunk felvilágosítást. Javasolt szállások Ajánlott étkezés Kérjük a jelentkezési lapot géppel vagy nyomtatott betűkkel kitölteni és legkésőbb 2020. július 25-ig szkennelve az átutalás visszaigazolásával a kalmarzoltan8@gmail.com címre elküldeni. Az eredeti példány leadása a regisztráció alkalmával kötelező. További kérdéseit a kalmarzoltan8@gmail.com címen teheti fel. jelentkezési lap egészségügyi nyilatkozat